Rohmun eka keikka oli eilen,tosin asia selvis mulle hyvin myöhää yöllä kun rohmu ja vatsa raahautu kotiin.Rohmu selitti että ku himas ei sen mielestä oo ikinä tarpeeks safkaa niin siks se pestautu ravintola exstra välitykseen.Palkka on tosi surkee mut safkaa saa iskee kitaansa sen kun kerkee.

Rohmu oli ollu tosi hämmästyny ku duuniin saapu joku tyyppi oli sitä kätelly ja käskenyt Rohmun pitää paikan pystyssä .Se tyyppi kerto lähtevänsä himaan.Kyl Rohmu kovasti yritti kysyä et mitäs safkoja tääl tehdään ja mist löytyy mitäki Se tyyppi lätkäs safka listan Rohmun kouraan ja häipy ku pieru saharaan.

Huonoks onneks tarjoilia kiikutti ekat tilaukset ,Rohmu tiedusteli tarjoilialta että mistä raaka-aineista nää pöpsyt tehdään koska ne oli talon omia erikoisuuksia tarjoilia ei sen paremmin tienny koska itseki oli exstra ja saanu pika hällärin paikalle.

Ok totes Rohmu  asiakkaan ei sovi antaa odottaa ja ku ei oo ketään kelt kysyy ei ku säveltelemään.Juu aikamoinen simfonia niist pöpsy annoksist tuliki.

Tarjoilia kiikutti annokset asiakkaille kääks ,ne ku oli kantiksii nii ikävä kyllä osasivat odottaa ihan muuta.

Vihanen kaks metrinen varmaan yli sataviiskyt kiloo painava äijän köriläs syöksy köökin ovesta sisään selvitystä vaatien ,mitä helvetin sotkuu tää oh?Rohmu pyys ukkelii relaamaan ja kerto koko storyn ettei mitään opastusta oltu annettu ja koska asiakkaan ei pidä antaa venata nii Rohmu oli säveltänyt.Ukko leppy ja kyl kehu ruokaa aiko sitä ehdotaa listalle,ja totes ku hän on semmonen kuumakalle ja oli ihan muuta lautasella odottanu näkevänsä siks hän otti kammo hippulit.Loppu ilta suju aika mallikaasti koska kantis selitti Rohmulle talon erikoisuudet ,ja he sopivat että kantiksen seurue sai syödä ja juoda talon piikkiin.

Ku kuppila suljettiin Rohmu rupes mättämään omaan kitaansa kaikkea mahdollista ja valitteli masu raukkaa pitkälle yöhön.Liika on liikaa myös Rohmulle.