Saatiin kutsu,näyttelyn avajaisiin,sepä oli vaan 2 hengelle,papsukka kun ei päässy mestoille,niin mötkylät veti pitkää tikkua kuka mun kanssa sinne lähtee.Kroksukka sen skaban sitte meni ja voitti,kyllä sitä jänskätti jäyks,mitä kummaa tempasta niskaan ettei mamsun tarttis hävetä,toivottavasti ne ei,muumioi mua yms...

Nooh näyttely,päivä vihdoinkin ,koetti,Kroksukka oli bonganut sopivan puvun ja kalunnut kyntensä nysiksi jännittyksestä.Olin,maininnut että päästään Sallan kyydissä mestoille.Sekös tuosta oli exstra nastaa ,oli kivaa tietää kuinka mimmi ajeli.

Kyseisenä,päivänä,meinas kaikki mennä pannariksi,arkki vihulaiseni,vr sössi jälleen kerran,liikenteen ohjaus järjästelmä nääs hajosi,ja sen seurauksena,tuli meittsille kammo kiirus .Olin ,nääs varannut,kampaamosta ajan ennen sitä syöksyin himpeen tempasin lahosuojat lärviin ja painoin kun nato ohjus kampaamoon .Sieltä himpeen etsimään sopivia kledjuja,kävin läpi vaatevarastoa kun kani kuopisi tunneleita.Kroksu,kilju mamsu miks aattelet tommoset asiat viimetinkaan,vauhtia Salla on ihan piaan meitin pihassa.

Ehdin ,kun ehdinkin ajoissa.Salla kruissas mestoille,ja se olikin sangen intresanttia menoa,tuo,nääs keskusteli,intensiivisesti,navigaattorin kanssa.Päästiin ,mestoille kumma kyllä ajoissa siitäpä se seikkailu museon ihmeelisessä muelmassa sitten alko.Kroksu ilahtu,kun se hogas,että Heidikin oli saapunut.

Kylläpä meillä,olikin ihmetelemistä kun,tiirasimme,taidetta läpi,yritimme tunkea,itsemme taiteilian kaalin sisään,syväiseen ajatus muelmaan.Kroksulla,oli miljoona kommenttia ja kymysystä. Mamma mitä toi mahtollisesti esittää ,onks toi väärin päin ,miks ton nimi on synkkä metsä,en mä vaan,mitään skuttaa nää...

Yht,äkkiä joku imfosi,porukoita illan ohjelmasta tiedossa oli aimo annos papatus osiota,siihen kommentoi Kroksu kuuluvalla äänellä,onks sekin taidetta mamsu?Meikä,suhautti takasin pikkusen pienenpää suuta Kroksu,pulina osio,kuuluu asiaan.Millon muumi mamsu,kurvailee tänne ,kailotti Kroksu,ois ollu,ilmastointi teipillä käyttöä,jotta olisin saanut tukittua Kroksun kidan.Porukat,rupes nääs tiiraamaan meitä,hiukka ärsyyntyneenä.

Nooh,muumi mamma ,saapu,pälinä osio,pidettiin ja parit tsipaleet musisointia.Kuinkas ollakaan ,olipa ,Kroksulla mielipide pälinästä,mamsu mä en ,ymmärtänyt yhtään mitään kun se oli niin poikki taiteelista,juu samassa purtilossa soudellaan en,kuule mäkään yhtään suo enempää,tokasin.Olipa,tuo,kuminkin tosi kiva kokemus,himpeen päästyämme ,ei uni masaa tarttenu ventsiä.Seuraavana aamuna mun räpylät,meni melkeen lakkoon ,oli pakotettava ne duuniin,muun kropan mukana.Toisaalta ymmärrän ,niitä moisen seisomisen jälkiseuraamukset on kammottavat.